Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:51 | november 29, 2015

Vinn biljetter till Social Media Party★

IMG_4238

Nästa lördag, den 5:de december, är det äntligen dags för Social Media Party! Eventet där alla stora blogg, podd, Instagram och Youtube-profiler kommer att vara! Och kanske du och din bff? Modette & It Girls är självklart på plats. Vi har ett eget rum där vi kommer ha bloggskola, myshörna och blogghörna.

Jag har tio biljetter till er! Kommentera det här inlägget med en mening varför du skulle vilja på gå detta event och ha chans att vinna en biljett till dig och en till dig bästa kompis! 

Läs mer om Social Media Party här!


21 kommentarer21 kommentarer om “Vinn biljetter till Social Media Party★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag och min man har i ca 1 år dokumenterat vår väg till att bli föräldrar genom IVF å de vore så roligt att göra något sånt roligt tillsammans med honom å vår son Bernhard 7 veckor ♡

  Svara
 • Hejsan! För att vi vill hålla på med media o visuell marknadsföring, o för att vi behöver en bra orsak att boka flyg från kalla Helsingfors till finfina Stockholm! 🙂

  Svara
 • Behöver inspiration, tips, nya möten och få uppleva en jättekul dag,
  vore toppen få bjuda syrran på detta event som är helt unikt i sitt slag!

  Lizzy

  Svara
 • men åh, det här vill ju jag vinna!! älskar allt som har med bloggar och den sfären att göra och skulle bli så himla peppig av att gå dit. Några vänner ska dit och jag tänkte haka på dem men kanske inte har råd att köpa biljett. Och det vore ju så ledsamt om jag inte får närvara på denna finfina tillställning!

  Och få träffa alla er härliga och inspirerande bloggerskor irl *fjäsk*

  Svara
 • För att jag behöver boosta mig! Jag har haft det tungt den sista tiden med arbete den där jävla cancern i familjen och andra tunga beslut som måttats fattas, så skulle verkligen behöva få träffa inspirerande människor, och skratta och umgås! Och känna lite puls och göra ngt som skulle ge mig så otroligt mycket, jag skulle ta med mig min bästa kompis Linnea som skulle göra denna dag till en succé! Hon som finns där i vått och torrt! Kramar!

  Svara
 • Det hade varit en dröm att få gå på eventet med min bästa vän! det hade blivit en jätte bra (fast tidig) julklapp till henne. och vi är båda väldigt insatta i bloggvärlden och modevärlden så det hade verkligen varit en dröm för oss!
  xo

  Svara
 • Vad vore väl härligare än att få spendera en helg i Stockholm fylld med inspiration och massa nya människor med samma intresse?! Jag skulle såklart ta med min bästa vän som alltid ställer upp och som alltid finns vid min sida när det gäller bloggandet!

  Svara
 • Jag vill komma för att få Yoga med Josefine och träffa flera av mina dagliga inspirationskällor, däribland dig. <3

  Svara
 • Åå! Vill så gärna gå på detta – varit sugen från första stund!! Men efter att ha tagit stora beslut denna höst och börjat lyssna på hjärtat – vilket lett till ett avhopp från en utb och endast små extrajobb så räcker pengarna inte över till sådana här superextraroliga saker.. Vore så himlans kul att få gå som den bloggoholic jag är!!

  Svara
 • Jag har bloggat i drygt fyra år nu och der vlir bara roligare för varje dag så därför hade jag sååå gärna velat gå på Social Media Party. Just nu pluggar jag samtidigt här i Stockholm så ekonomin är väl inte den bästa så att vinna dessa biljetter dit hade varit drömmen! Gud vad jag hade uppskattat det 🙂

  Svara
 • I mitt nya äventyr som poddare vill jag så himla gärna träffa alla som har inspirerat mig till att ta steget in i den digitala världen. Vill träffa Dig och ge dig en bamsekram för du är en av mina inspirationer 🙂

  Svara
 • Vill bjuda med min underbara syster och bara ha en fantastisk heldag bland inspirerande personer tillsammans, det kan vi båda behöva!

  Svara
 • Jag kämpar med sista året på min utbildning i marknadsföring/design men hänger hellre på bloggar/instagram/den riktiga världen än med skolböcker i mörkret. Min allra bästa vän är inne i en kämpig period med sitt eget företag och vi kan båda verkligen behöva lite nya upplevelser och fest i vardagen, fast våra egna pengar inte räcker till!

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna så jag kunde ta med mig min fina lilla syster. Hon är ett och ett halvt år yngre än mig men är som min allra bästa vän. Tror vi skulle ha en oförglömlig dag tillsammans.

  Svara
 • Jag vet precis vem jag ska ta med mig och vi båda tillsammans hade inte kunnat göra annat än att älska, njuta och inspireras utav en sådan här dag på allra bästa sätt! <3

  Svara
 • Jag vet precis vem jag skulle tagit med mig och vi båda hade älskat det, njutit och inspirerats till 110%, på allra bästa sätt! <3

  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag vill först och främst säga att jag älskar din blogg och blir så otroligt inspirerad av dig!
  Kikar in flera gånger per dag och håller tummarna att det dykt upp nya inlägg 🙂
  Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna det här priset!
  Jag kämpar med studier på universitetet, två extra jobb och massa andra bollar i luften..
  Att få vinna det här underbara priset skulle betyda allt!
  Det skulle verkligen bli ett ljus mitt bland alla högar med kurs litteratur och arbetstimmar..
  Det skulle bli ett stort ljus i min annars tunga och kämpiga höst och vinter!
  Stor kram och håller alla tummar!
  Många kramar!

  Svara
 • Jag vill gå med min kompis och träffa alla fantastiska människor som jag följt slaviskt i flera år.

  Svara
 • Vore rena drömmen att gå på ett event som detta, träffa och inspireras av eliten! Vill våga ta steget och utmana mig själv att våga gå på event och ta för mig lite, så detta vore perfekt 🙂 Håller nu tummarna!

  Svara
 • OMGGG! Är tävlingen avgjord? hoppas ej det!!
  det skulle vart värdens ära att få vinna biljetterna <3
  största drömmen att få se alla

  Mail:[email protected]

  Svara
 • Du får biljetter på mejlen ikväll <3

  Svara