Happy Outfit★

IMG_6719IMG_6718IMG_6720

Glasögon Smart Eyes Tröja Zara Hängselbralla H&M Glitterstrumpor Monki Boots Henry Kole

Glad tisdag på er alla fina! I dag har jag på mig min nya hängselbralla som jag hittade på H&M i helgen. Typ det skönaste plagget någonsin. Älskar hängsel men har de bara i jeans eller läderimitation så de här är ett par nya favoriter. Meeen sjukt kallt i dag. Frös så mycket när vi fotade den här ouften, haha. Men allt för er!! <3 Puss J

Glasses Smart Eyes Sweater Zara Overall H&M Socks Monki Boots Henry Kole

Hi guys, how are u! Today I wear my new overall I found at H&M this weekend and I love them!! But its so cold in Stockholm right now… I was so cold when we took todays outfit pics… haha! Love J

11 reaktioner på ”Happy Outfit★”

  1. Hej! Jag skriver till dig för du brukar ha bra och kloka svar. Det är så att jag går sista året (och terminen) för gymnasiet och ska ta studenten i juni. Jag började må dåligt i tvåan på gymnasiet och hamnade väldigt mycket efter (typ 31 skoluppgifter efter) men lyckades på något sätt jobba ikapp allt förra året. Jag mår mycket sämre nu och har verkligen inte ork till att plugga. Mår redan dåligt och när jag hamnar efter i lite för mycket stänger min hjärna av och jag kan inte göra något. Jag vet inte hur jag ska hitta någon form av liten ork för att orka plugga, för det enda jag vill är ett hoppa av. Men jag vill ändå ta studenten och ha gått ut gymnasiet. Du brukar ha kloka råd så tänkte att jag kunde vända mig till dig, men helt förstårligt om du inte ha något svar. Du får ta hand om dig. Kram!

  2. Hej!
    Jag undrar om modellen på din glasögonbåge från smarteyes heter H188 (C2) eller H189 (C2)?? De ser likadana ut på bilderna på deras hemsida men den ena är nog lite större. VÄLDIGT tacksam för svar.

    Med vänlig hälsning, Mia

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *