På mitt nattygsbord ★

Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset

Det är viktigt att vakna upp på rätt sida och för att underlätta det har jag alltid massa mysiga saker bredvid sängen som jag blir glad av. Just nu på mitt nattygsbord har jag blommor från Flowery, handkräm från ACO, en bild på mig och min syster, multibalm från Stories, mina glasögon från Smarteyes, ansiktsspray från Caudalie, Sofi Fahrmans bok och sovmask från Catbird. 

6 reaktioner på ”På mitt nattygsbord ★”

  1. men så fint att vakna till massa blommor ju! vilken lördagspepp jag fick av att kika igenom dina senaste inlägg 😀

  2. Å, gud vad fint. Hade jag haft så där fint hade jag älskat att vakna på morgonen, det blir ett mål! Vart kommer Eiffeltornet ifrån? Kramisar

  3. Du har alltid så oerhört fina blommor & växter – älskar det! Definitivt något jag borde bli bättre på, det gör så mycket för humöret alltså 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *