Recept: Acai bowl❥

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Okej, acai bowl har varit poppis ett bra tag nu men jag har inte riktigt hakat på trenden. Men i går åt jag lunch på ett ställe på Söder som jag sett mycket om på Instagram, nämligen Hälsocafet. Och där åt jag en acai bowl och kände att det är ju den ultimata frullen så i dag gick jag till affären och köpte alla ingredigenser. Det finns flera olika sätt man kan göra Acai bowl på men i dag testar jag det här. Så nu kör vi!

Du behöver: 1 msk Acai pulver, 1 banan, 2 dl frysta bär (hallon & blåbär) och en msk mandelsmör. 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Lägg allt i en mixer!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Och mixa loss!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Mmm, lägg krämen i din favoritskål.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Det passar perfekt att toppa med egengjord Müsli (Se mitt recept här) och med ännu fler bär och skivad banan!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Mm en god start på dagen med massa vitaminer, kalcium och järn. Mums!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

(Jag köpte Renée Voltaires Acai pulver) Lycka till gullisar 

10 reaktioner på ”Recept: Acai bowl❥”

  1. Ser smarrigt ut! Ska testas så fort jag får tag på acaipulver. Däremot undrar jag vart receptet på halloumi och morotsbiffar tagit vägen? Har letat på bloggen men inte hittat det. Sjukt sugen på att testa dem!

    1. ojdå, har jag lovat att blogga om det… hehe. Okej, det kommer!! Har inte lagat det hemma än (gjorde det på landet med min träningsbuddy) men när jag gör det kommer det självklart bilder och recept 🙂 Kram!!

  2. Mumma!!! Testa att mixa i en halv avokado också! SUPERMUMS! Blir liksom lite mer mättsamt och jag står mig längre på det. Måste testa ditt müslierecept! Kram på dig:D

  3. Åh vad gott! Var får man tag på acai och mandelsmör? Finns det på vanliga affärer? Det vore jättekul ifall du la ut om du testar någon annan kombo också 🙂

  4. Åh det är så smarrrrr! Om du vill testa ett annat recept så mixar jag fryst 1/2 banan, 1/4 avokado, 1 dl kokosmjölk creamy, 1-2 dl frysta hallon/blåbär och 1 msk acai :))))

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *