Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:25 | januari 21, 2016

Morgonyoga på stranden ☮

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Vi har ju morgonyoga på stranden varje dag kl 06 och det kan nog vara det bästa sättet att vakna på. En lugn och skön klass där vi väcker kroppen på ett härligt sätt. Och att gå runt på stranden efter passet och se ut på havet är magiskt! Önskar ni alla fick uppleva det. Nu ska vi äta frukost innan en dag på stranden väntar. Vi ses på Instagram och Snap – ”Josefinsoso”. Puss J


7 kommentarer7 kommentarer om “Morgonyoga på stranden ☮”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken slags yoga utövar du,där borta och vanligtvis hemma? Jag har testat olika klasser men inte riktigt hittat den rätta för mig, eller så har jag inte gett yogan rättvist mycket tid? Antingen har det varit för ”konstiga” positioner och koreograferat eller så har det varit för stillsamt och avslappnande.

  Svara
 • Vi gör väldigt mycket olika typer av yoga här men innan har jag gjort mycket ashtangayoga. Yoga är ju inte för alla såklart men jag provade också massa olika inna jag hittade en jag gillade. Keep on trying!! <3

  Svara
 • Va härliga foton 🙂

  Svara
 • Härligt ni verkar ha det! Vart är den coola yogatoppen och byxorna ifrån?kram

  Svara
 • Vi har det superhärligt! Toppen kommer från Gina tricot och shortsen från H&M <3

  Svara
 • Du är så vacker, Josefin. Njuuuuuuuuuuuut <3 <3 <3 KRAM!!

  Svara
 • tack fina1! <3

  Svara