Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:22 | januari 27, 2016

Ingen poddis!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hej på er gullisar. Som ni alla vet vid det här laget är jag ju i Costa Rica och njuuuuuter. Och eftersom uppkopplingen inte riktigt går att lita på så bestämde vi att skjuta på veckans poddis. Förlåååt, supertråkigt jag vet MEN snart kommer en rykande färsk podd till er med massa härlig inspo. Nu ska jag verkligen bara leva i nuet de sista dagarna och njuta så att jag kan fortsätta att må så här bra när jag kommer hem 🙂 Puss på er!

Psst! Så länge kan ni ju lyssna på gamla poddisar om ni vill! – Alla avsnitt!


1 kommentarerEn kommentar om “Ingen poddis!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • fäller en tår men tycker ändå ni har en rimlig ursäkt 😉 haha. Får längta mer till nästa vecka då! KRAM!

    Svara