Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

05:44 | januari 29, 2016

Last Night❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Här är ett gäng bilder på mig och Forni från en härlig kväll på stranden. En av våra sista. Just nu sitter jag vi, jag, Forni och Maggie i ett nytt hotellrum och ska sova vår sista natt i Costa Rica innan vi ska upp svintidigt för att börja vår 24 h resa hem.. Jag är så himla glad över denna resa. Ska skriva ännu mer om vad jag har fått uppleva under här och om varför jag mår så himla bra i min själ just nu. Men nu måste jag sova. Stor kram på er!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här