Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:04 | januari 29, 2016

Mobilbloggar för första gången!

  
Hej gullisar! Det här är mitt första inlägg som jag gör från mobilen :))) så kul! Både Forni och Maggie tyckte det var HELT SJUKT att jag inte hade bloggat från telefonen tidigare så nu är det bara att sätta gång. Så himla smidigt och nu kommer ni börja få massa fler updates från mina dagar då jag kommer kunna blogga varsomhelst ifrån 😀 Bra va?!

Nu sitter vi i SAN Jose, vi har precis ätit burgare och ska snart fika innan det är dags att hoppa på det andra planet till New York där vi mellanlandar. Hoppas ni har en happy Friday! Puss J 


2 kommentarer2 kommentarer om “Mobilbloggar för första gången!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här