Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | januari 30, 2016

Lucky Girls!

Okej, i går kväll när vi skulle byta flyg i New York insåg vi att vi hade helt olika platser på planet. När vi gick fram för att se om vi kunde få sitta tillsammans blev vi uppgraderade!!! Så sjukt och så underbart! Den långa resan hem som vi var lite oroliga för blev genast en dröm. Jag har aldrig rest så bra! Vi fick välja middag från meny, kunde fälla ner stolen till en säng, hade sjukt bra filmer och fick frukost på sängen 🙂 Älskar Lufthansa just nu. Bästa flygningen någonsin!

Middag, mums! 


Breakfast in bed!


Vaknade upp utvilad och glad 🙂 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Lucky Girls!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Josefin!!

  Jag undrar var den fina beigefärgade tröjan du har på dig kommer ifrån?:)

  Svara
 • Hej, den kommer från Lindex 🙂 kram!

  Svara
 • men ofta man har sån tur då! Underbart! 😉

  Svara
 • fan vilken DRÖM!

  Svara
 • Haha, alltså kom precis från Angelicas blogg, och hur deras hemresa blev helt tokig, så läser jag på din blogg hur fantastisk er hemresa blev. Det är såklart supertråkigt att det blev sånt krångel för dem, men kunde inte låta bli att skratta åt hela situationen när jag läste ditt inlägg. Haha! Minst sagt kontraster på era hemresor. Hoppas du haft det bra iallafall:)!

  Svara
 • hahah verkligen!! Vi resta olika tider och fick verkligen olika resor hem… Jag är nog mycket gladare än hon. Skönt att vara hemma 🙂 Kram!

  Svara