Denim&Details★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Okej, jag har ljusa jeans på mig. Det händer ju sjukt sällan. MEN jag hittade dessa på Levis i helgen och tyckte att de satt bra. Jag har ju sjukt svårt att hitta ljusa jeans jag gillar men nu så 🙂 Nu ska jag bara slita dem på knäna och kapa dem lite på längden så de blir mer ankellängd. Men annars supernöjd! 

Och som vanligt har jag öst på med smycken för att piffa upp denna enkla look. Ser ni mitt nya armband med ett “ben”? Jag hittade det på Zara i dag och blev kär. Så fint! Annars ser ni en mix av mina smycken och andra favoriter. Puss J

6 reaktioner på ”Denim&Details★”

  1. Snyggjeansen. Klipper du bara rakt av själv? Eller drar du? eller syr du upp dem?! Så fint med ankellångt och ä n t l i g e n funkar det ju snart igen, utan att frysa fotleden av sig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *