Fluffy&Denim★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Fluff H&M Stickad tröja Gina tricot Hängselbyxor Zara Väska H&M Snake boots Zara

Happy Monday gullisar! Så himla underbart väder här i stan i dag så man blir så glad. Vi till och med gick en omväg när vi skulle fota för att vara ute lite mer, såå härligt! Jag har på mig mina nya hängselbyxor som jag köpte i går, så himla fina. Älskar tvätten och att de är slitna. Älskar ju allt med hängslen nu… 🙂 Jag har precis avslutat en inspelning här hemma och ska jobba någon timme till innan det är dags att ta kväll. Hoppas ni har haft en fin dag! Hörs sen, puss J!

 Fluff H&M Sweater Gina tricot Overall Zara Bag H&M Snake boots Zara

Love my new denim overalls I found yesterday. What do u think? 🙂

 

 

5 reaktioner på ”Fluffy&Denim★”

  1. Så fint! Älskar att hängselbyxor och -kjolar kommer tillbaka mer och mer. Och så himla fin plats att fota på! Vad är det för ställe?

  2. Åh, du är alltid så himla snygg och söt! <3 Tack för att du är bäst 🙂 Ha en underbar tisdag! KRAM <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *