Blue&White★

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Foto: @JLundhall

Kappa & other stories Väska & Hängselbyxor Zara Stickad tröja H&M 

Hej på er, hoppas ni har en bra dag. Det har jag men fullt upp. Sitter nu i ett rum själv för att jobba undan massa saker. Mycket som händer nu och det är väldigt roligt. Snart kan jag visa er några av grejerna vilket ska bli väldigt kul! Och hur magiskt väder i dag? Man blir så glad! Jag maxade feelingen med ljusa plagg, ett enkelt stilknep för att se lite pigg och härlig ut så här i vintern. Hörs sen gullisar, puss J!

Coat & other stories Bag & Overall Zara Knit H&M 

 I love this coat and I like to wear white and light blue this time of year! What do u think?

7 reaktioner på ”Blue&White★”

  1. Jag är inte den som brukar kommentera här men nu känner jag att jag bara måste. Du är helt fantastisk. Du verkar ha ett himlans inspirerande jobb och din stil är helt amazing! Dessutom är du öppen med hur du mår och det uppskattar jag verkligen. Livet är inte guld jämt och jag tror att det är bra som läsare att se att du inte heller är på topp varenda dag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *