Flowers everywhere❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

God morgon fina ni och glad helg! Ni vet ju att jag älskar blommor och just nu ser det ut såhär hemma hos mig. Det är blommor överallt och jag älskar det. Jag har blandat blommor som överlevde från mitt fina blombud jag fick av min kollega Emma på alla hjärtans dag med nya blommor från Flowery.se och rosor jag fick i ett fint bud från Polhem PR. Att vakna upp det till det här är ju väldigt härligt och gör mig på väldigt härligt humör. Hoppas ni också har en fin morgon. Puss på er!

1 reaktion på ”Flowers everywhere❥”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *