Layers★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Jackan OUI Flyffväst Zara Jeans Zara Boots ParkWest 

Hej gullisar! Hur mår ni?? Jag mår mycket bättre i dag.. Lite stressigt då vi flyttar hela It Girls portalen i dag men också väldigt kul. Om allt går som det ska är allt på plats i morgon…. Peppen! Jag håller er uppdaterade. Och hur härligt med vårväder i dag? Ger så mycket energi. Nu ska jag träffa upp Philip och min bästa kompis Katta och hennes Magnus så ska vi på bio. Mys! Ha en fin kväll. Puss!!

4 reaktioner på ”Layers★”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *