Happy Monday Look❥

IMG_2601Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Tröja Marco Polo Hängselklänning Zara Strumpbyxor H&M Skor Mango Kille Philip

Nämen här står jag och posar tillsammans med en ballong och Philip.. Japp, jag vill fota med vår gulliga ballong vi hade på It Girls eventet och så träffade upp min kära man för lunch och passade såklart på att ta med bild på oss också (inte för att han syns så mycket men men…). Alltså, den här dagen har gått så sjukt fort!! Känns som jag nyss kom till jobbet och nu är det dags att gå hem. Men tiden går ju fort om man har roligt så jag får ta det som ett gott tecken 🙂 Hoppas ni också har haft en fin måndag! Puss på er!

2 reaktioner på ”Happy Monday Look❥”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *