Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:42 | mars 1, 2016

Morning meditation❥

Processed with VSCOcam with a5 preset

God morgon på er gullisar! Hoppas ni mår bra! Själv hade jag en helveteskväll i går då allt kändes bajs MEN vaknade upp på rätt sida i dag och gick till gymmet, tränade och avslutade med en fem minuters mediation. Och det är det jag vill tipsa er om i dag! Det är så himla skönt att börja dagen med att komma i rätt andning. Att komma i kontakt mig sig själv och börja dagen med bra tankar. Och speciellt efter man har tränat. För då är i alla fall jag helt slut i skallen, trött i kroppen och känner mig lite stressad. Och då är det så himla skönt att sätta sig ner och komma i rätt mood. Så tips att ladda ner ”Spirit Junkie Guided Maditations med Gabrielle Bernstien” på iTunes. Ha en fin dag, vi hörs sen! Puss J

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Morning meditation❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här