Video: Jag och Philip svarar på frågor ❥

Förra veckan bad ju jag er om frågor till mig och Philip och i dag spelade vi in en video där vi svarade på några av dem.. Haha, lite ovant men väldigt kul. Hoppas ni gillar. Puss!!

Kommentarer

  1. Alma

    Varför är videoklippet borttaget? Älskar din och Vanjas podd och har följt Vanja länge och nu också dig. Ni två är verkligen inspirerande! <<3

  2. Julia

    Åh vad söta ni är! Vad härliga ni är mot varandra 🙂 Att får se en sån riktig ”match made in heaven” får mig att drömma mig bort till den dagen då jag träffar min absoluta själsfrände 🙂 Har ganska nyligen börjat lyssna på din och Vanjas podd och tycker den är SÅ bra! Ni verkar vara två helt underbara personer 🙂 Kram

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!