Min nya succéblus ★

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Jag har hittat min succéblus!! Ni som lyssnar på Poddisen vet ju att jag och Vanja tycker att alla borde ha ett plagg man alltid kan lita på. Som kan åka på på jobbintervjun, första dejten eller något annat tillfälle man vill känna sig fabulös. Och den här blusen är min nya succéblus. För man måste ju byta ut succéplagget då och då.. Och den kommer från Lindex och finns i butik nu och ju helt magisk! I love it. Kände mig superfin i dag 🙂 Vad tycker ni? Fin va?

21 reaktioner på ”Min nya succéblus ★”

 1. Men pommes vad fin!! Har själv köpt två till succéblusar idag och den där måste jag bara spara in, himmelsk ju 😀

 2. Hej! Jag undrar om man kan vara med i år igen och tävla på Itgirls fast man varit med första året, har man ändå chans att vinna?

  Kram

 3. Jag lyssnar ju alltid på eran podd och när ni pratade om succé blusen så kom jag på att jag själv har en vit blus som jag alltid har när ja ska på något viktigt möte eller någon finare tillställning. Ni inspirerar så mycket med eran podd. Hade gärna velat ha längre podd avsnitt för den är sååå bra Josefin

 4. Den är bara sååå fin, måste be någon i sverige att köpa en åt mig.
  Har en fråga ang min header på itgirls, provat flera ggr och slutar alltid huvud-lös, och försökt med olika storlekar, hur går jag tillväga? xx

 5. Så fin blus och så fin tjej!
  Undrar vilken storlek du har i blusen på bilden?

  Kram till dig och din superbraiga blogg, så inspirerande!

 6. Älskar blusen, var tvungen att köpa en likadan när jag såg den på dig. Men jag älskar den där jackan ännu mera!!! Vart är den ifrån?!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *