Min nya succéblus ★

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Jag har hittat min succéblus!! Ni som lyssnar på Poddisen vet ju att jag och Vanja tycker att alla borde ha ett plagg man alltid kan lita på. Som kan åka på på jobbintervjun, första dejten eller något annat tillfälle man vill känna sig fabulös. Och den här blusen är min nya succéblus. För man måste ju byta ut succéplagget då och då.. Och den kommer från Lindex och finns i butik nu och ju helt magisk! I love it. Kände mig superfin i dag 🙂 Vad tycker ni? Fin va?

Kommentarer

 1. Mariana Adolfina -

  Den är bara sååå fin, måste be någon i sverige att köpa en åt mig.
  Har en fråga ang min header på itgirls, provat flera ggr och slutar alltid huvud-lös, och försökt med olika storlekar, hur går jag tillväga? xx

 2. Louise

  Jag lyssnar ju alltid på eran podd och när ni pratade om succé blusen så kom jag på att jag själv har en vit blus som jag alltid har när ja ska på något viktigt möte eller någon finare tillställning. Ni inspirerar så mycket med eran podd. Hade gärna velat ha längre podd avsnitt för den är sååå bra Josefin

 3. Elina

  Hej! Jag undrar om man kan vara med i år igen och tävla på Itgirls fast man varit med första året, har man ändå chans att vinna?

  Kram

 4. alice

  Åh vad fin!!
  Jag har en youtube kanal so heter makeupbyalice och i min senaste video så pratar jag om din och Vanjas poddis, tänkte om du hade lust att kolla in den och se vad jag säger?

  här är länken:

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!