Blommiga blusar❥

Processed with VSCO with hb2 preset

Dagens blommiga blus kommer från Bik Bok. Gulliga va? Man bli så glad av sånna här härliga blusar tycker jag, mer sånt i vår!

3 reaktioner på ”Blommiga blusar❥”

  1. Du passar så galet bra i den! Har dock en fråga som handlar om någonting helt annat. Hur fungerar det för oss bloggare på It Girls ifall vi skulle vilja ändra mer i vår bloggdesign, och även justera hur utseendet av bloggen ser ut för de som kikar in på sin mobil? Design är superviktigt men just nu känns det som att i princip det enda som vi kan variera är vår header och lite olika färger. Jag skulle älska att kunna gå loss på kolumner, menyer, bilder osv. Tacksam för svar, kram fina du!

    1. Hej, ja det kanske kommer utvecklas under tiden men just nu vill vi eftersom det är en ny portal att man ska se om man är innte på en It Girls blogg 🙂 Men som sagt framöver kommer det nog komma fler valmöjligheter :)))) Kuk att du bloggar på It Girls!! Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *