Jag har köpt en ny lägenhet ★

18125750

Okej, jag har KÖPT EN NY LÄGENHET! Så glad! Söder jag kommer tillbaka!

Jag såg den här lägenheten på Hemnet i fredags, ringde mäklaren och frågade om förhandsvisning och i dag efter lunch gick jag dit och tittade. Och så fort jag kom innanför dörren kände jag “Japp, här ska jag bo”. Och så blev det! I kväll skrev vi alla papper. Jag är så himla glad just nu, det känns helt otroligt bra och såååå kul att jag får flytta in innan sommaren. En sommar på Söder, yayyy! Lägenheten ligger några kvarter från Nytorget, mitt drömläge! Jag får flytta in i slutet av maj och jag lääääängtar! 

18125723

Äntligen får jag ett sovrum, så himla gulligt!

18125728

Hur gullig är den här hörnan i sovrummet? Älskar tegelväggen och dörren!

18125743

Lägenheten går rakt igenom huset så jag har ett fönster mot gatan och ett mot innergården. 

18125731

Köket är ju fräscht men jag kommer fixa lite, typ byta spis och knoppar till att börja med.

18125736

I vardagsrummet får jag plats med mitt stora matbord, soffa och ska hitta ett skåp att ha på en vägg som inte syns här. SÅ KUL att inreda en ny lägenhet! Vi börja nuuu!

Jag är såååå lycklig!! Vad tycker ni??

56 reaktioner på ”Jag har köpt en ny lägenhet ★”

 1. GRATTIS! Glad för din skull! Den ser superduperextranajs ut!
  & den kommer bli ännu mer FAB när du tar över den! whoop whoop

 2. Åh vad underbart, grattis! Superfin lägenhet!
  Nu blir man ju sugen på att flytta själv.. Måste bara komma upp nått riktigt bra på hemnet först 🙂

 3. Men guuuuudddd var skoj för dig! Vilken dröm att det gick så snabbt, det är ju snart inflytt 😀 Grattis!!!

 4. Åååh grattis!
  Känner exakt samma lycka just nu! Skrev på alla papper igår på vår nya lägenhet på Sankt Eriksplan! Såg den på hemnet förra veckan och precis som du gick dit och blev helt kär!!!!
  Lycka till! Kram

 5. Åhh! Verkligen superfint, den lägenheten hade då inte jag tackat nej till i första hand, kommer du ta mer bilder när du flyttat in och inrett allting?

 6. Först och främst GRATTIS! Gud va kul att du äntligen hittat en lägenhet på söder igen! <3 det ska bli så kul att få hänga med i flytt- och inredningsprocessen. Äääälskar sånt :)) stor kram till dig!

 7. GRATTIS FINA DU!
  Jäklar säger jag bara! Vilken otroligt schysst lägenhet du köpt! Grattis grattis ser fram emot att se hur du inreder den! Kram från Kungsholmen!

 8. Så roligt och så fantastiskt fin !! Hur stor är den?

  Själv fick jag fantastiska nyheter idag, min kille kom in på officerhögskolan i Stockhom så vi flyttar från Skåne till STOCKHOM i augusti

 9. Grattis!!
  Jag kan förstå din lycka,lägenheten är ju perfekt. Sedan är den ljus också!
  Verkligen fin
  sayyeastofashion.blogg.se

 10. Åh så underbart!
  Så fin den är, en riktig dröm!
  Är så avundsjuk men hoppas du kommer trivas till 1000!! :*

 11. Hurra! Snygg lgh! Kommer du anlita mäklare för att sälja din nuvarande lägenhet (eller har du erfarenheter av mäklare?)
  Kul att det gick så snabbt för dig att hitta rätt! Själv finns det inget som stressar mig så mycket som bostadsmarknaden just nu. Ska sälja min lgh (ej i Sthlm) och köpa i Stockholm såsmåningom, men det sista jag vill är att göra spontanaffärer … Uh!

  1. Ska jag köpa lägenhet i Sthlm har du inte så många dagar att bestämma dig på. Du går på en visning och så lägger du bud. Och om du vinner skriver du några dagar efter visningen. Så är det bara! Jag älskar det! Och absolut ska jag sälja med mäklare, vi har redan fotat min lägenhet så snart blir det visning 🙂

   Stort lycka till!!

 12. Vad vitt, fint och fräscht! Precis så jag gillar det med! Jag har också precis köpt ny lägenhet och ser fram emot att inreda osv!! Hoppas du kommer komma med mycket inrednings inspo på bloggen nu framöver 😀

  Ha en toppenhelg!
  Kram

  sofiahager på instagram

 13. Åh men GRATTIS! Sååå roligt och så otroligt fin lägenhet! Blev det så att det inte blev någon budgivning alls eftersom du var så snabb? 🙂 Blev lite nyfiken! Kram!

 14. Åhh vad fin, vad roligt! 😀 När vi skulle köpa lägenhet bad vi också att få komma innan visning, skönt att slippa budgivning! 🙂

 15. Åh herre vilken fin lägenhet! Skulle absolut inte tacka nej till en sådan själv. Du kommer säkert trivas superbra!!<3

 16. Grattis till nya lägenheten, jättefin o såklart bästa läget! 🙂 Du jag har en liten ganska personlig fråga, förstår om det är en för privat o att du är upptagen o kanske inte har tid att svara men testar. Kommer ihåg att du skrev att du o din kille hängde förra våren och sen bestämde ni er för att inte ses mer innan sommaren men du ville det och ditt hjärta gick sönder. Jag är precis i en sån situation. Träffade världens bäst kille för lite mer än en månad sen och vart väldigt upp och ner pga han mått dåligt av en dålig relation han ganska nyligen kom ur samt att hans mamma är sjuk och massa.. så har gått ut över mig en hel del och vart ganska seriöst fort och krävande, men jag gillar han så och fått så mycket kärlek av han tillbaka, men till slut förra helgen bestämde vi oss för att inte ses mer för gick som inte. Jag var ständigt ledsen och orolig för han och mig, och han mådde ju bara inte bra och kände sig otillräcklig för mig. Jag saknar han så det gör ont efter bara en vecka och tänker på han hela tiden, och vet att det inte går att tvinga fram kärlek, men hur hittade ni tillbaka till varandra? Förstår att det säkert är annorlunda omständigheter än i min situation men är så rätt förlora han för alltid men kan ju inte veta när eller om vi kommer hitta tillbaka till varandra.. Ja, vart långt, du får svara om du har tid och lust 🙂 Tack för en mysig blogg! Kram

 17. Väldigt fin lägenhet! Jag och min kille håller också på att köpa ny lägenhet i Stockholm. Tyckte att jag kände igen din lägenhet och insåg att jag också kollat på den på Hemnet 🙂 men den passade inte riktigt våra behov. Och tur var ju det för då kunde du köpa den istället! Fint att en fin lägenhet hamnade hos en fin person 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *