Min lägenhet på Hemnet ★

SFD981AA3EF34D24C1EB78BE82D7982841A_x

Nu ligger min lägenhet ute på Hemnet och jag har visning på söndag! (dags att städa!!) Om du eller du vet någon som ska köpa nytt i Stockholm – Tipsa! Min lägenhet ligger ju en gammal fabrik så, den är rätt unik på sitt sätt och en lägenhet man måste uppleva för att förstå rymden i den. Det är galet högt i tak och sjukt stora fönster. Man får inte riktigt rätt känsla av bilderna men ni ser ju ändå en hel del här 🙂

Kolla in annonsen här!

5 reaktioner på ”Min lägenhet på Hemnet ★”

  1. Hej! Fin lägenhet! Jag tänkte höra om det är du som kaklat i köket och i så fall om du har uppgifter om vart kaklet är köpt?

  2. Så drömmigt! Hade det varit om ett par år så hade man absolut velat spana in den närmre men den som köper den utav dig kommer trivas så-det är jag säker på! Lycka till med försäljningen och din nya lägenhet är ju dröm 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *