Jag säljer min lägenhet ❥

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Okej, det är visning igen på min lägenhet. Den helgen vi hade visning var det hagel och storm sååå det var inte världens bästa helg att sälja på så nu kör vi visningen den här veckan! (Kolla in annonsen här!) Älskar den här lägenheten, jag tycker verkligen att den är magisk! Men jag är redo för nästa! 

4 reaktioner på ”Jag säljer min lägenhet ❥”

  1. Din lya är fin, men du borde ta bort, ta bort, ta bort inför visningen. Det är ett av de största tipsen. Folk ska kunna se sig själva i lägenheten, den får inte vara för personlig. Dessutom om du vill locka par, så måste du ta bort the girly feeling i den. Tänk på vilken stad du säljer i och vilka som vill ha en nyproducerad lägenhet.. Tänk tvättäkta Stockholms-ljust-och-fräscht så kommer det garanterat att gå bättre denna gång.

    Lycka till! 🙂

    1. Josefin; det var ingen kritik 🙂 Men uppenbarligen gick det inte som du förväntat dig sist efter visningen? Och en etta i Hornstull säljer ju sig själv i princip 🙂 Hursom; den kommer säkert bli såld snart!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *