More Is More★

IMG_9593 IMG_9598 Josefin_Dahlberg_fashionbloggerJosefin_Dahlberg_streetstyle Josefin_Dahlberg_outfit

Fluff Topshop Blus H&M Jeans Levis Boots Jennie-Ellen

Verkligen extra allt på mig i dag. Fluff, ormboots och rosa solglasögon, haha men som jag brukar säga “More is More”, i alla fall i bland. Känner mig riktigt fräsig i dag måste jag säga :))

13 reaktioner på ”More Is More★”

  1. Det är så många gånger jag kollar in din blogg och tänker “WOW” vilken fin människa och vad fint hon klär sig och vad vettiga värderingar hon har! Men av någon anledning så skriver jag det aldrig i kommentarerna till dig. Men jag kom på mig själv nu att det är väl klart att jag ska säga när jag tycker att någon är fin eller gör något bra, för det mår ju alla bra av att höra då och då!

    Så ville bara säga till dig Josefin att jag uppskattar det du gör jätte mycket oavsett om det gäller din blogg, instagram, youtube eller din och Vanjas podd så tycker jag att du är jätte duktig!

    Du inspirerar mig så väldigt mycket, ville bara att du skulle veta det! Kram.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *