Todays Look&Mood❥

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Blus Lindex Väst Topshop Jeans Levis Boots Henry Kole 

Hej fina ni, hoppas ni har haft en bra dag.. Min har varit helt ok… Men lite segt måste jag säga.. Är snuvig, det är kallt och har varit sjukt mycket att hinna med i dag. Men nu sitter jag hemma, inlindad i filtan i soffan och jobbar undan. Så nu känner det bättre! Dags att börja packa också – jag flyttar ju OM EN VECKA!! SÅ ska hinna rensa några lådor ikväll i alla fall 🙂 Okej, nu mår jag genast bättre när jag “pratat” med er, haha. Puss på er!!

3 reaktioner på ”Todays Look&Mood❥”

  1. Vill bara säga du är grym på det du gör,du har säkert fullt upp,men hur får jag tag i västen du bär,blir helt salig varje gång jag ser den o önskar att den fanns i min garderob.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *