My New Happy Place❥

Screen Shot 2016-06-02 at 08.47.36

God morgon fina ni! Jag har precis kommit till jobbet efter att ha sovit min första natt i min nya lägenhet. Jag kan inte med ord beskriva känslan av att vakna upp i det här sovrummet i morse. Jag kände mig så lycklig. Den här lägenheten är så galet gullig och jag känner mig redan så himla hemma. Och jag är så glad och tacksam över att jag har kunnat köpa den här till mig själv. Att jag nu får bo i en liten tvåa på Söder, vid Nytorget som jag drömt om i flera år. Så himla lycklig i dag! Efter jobbet ska jag hem och packa upp resten så i morgon kommer ni få se lite bilder 🙂 Ska bli så roligt att visa er!! Ha en underbar dag! Puss J!

7 reaktioner på ”My New Happy Place❥”

  1. Blev lite kär i ditt golv direkt, haha. Ser ut att vara sådär urmysigt stuk på läggan. Underbart att du känner dig *hemma* <3 viktigt ju!

  2. Men!! Vart är din tavla från? Gillar verkligen din smak av inredning, du får det alltid att se så hemtrevlig ut 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *