Dancing Outfit★

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Jacka Zara Tshirt & other stories Kjol Gina tricot Sneakers Nike 

Hej gullisar! Så här ser jag ut i dag när jag dansar fram på gatorna, haha.. Så himla glad och sprallig i dag! Hoppas ni också har en härlig dag! Puss på er!
Cxense Display

16 reaktioner på ”Dancing Outfit★”

  1. Jossan jag vill höra om ditt kärleksliv? Dejtar du fortfarande den där snubben eller är du söderpingla som ska mingla? Vad är dina bästa tips när man ska komma över någon man inte borde vara kär i? Lite kärlekstips är needed.

  2. Hej vackra Josefin!
    Jag har läst din blogg och följt dig & din karriär ett bra tag nu, och du är så himla inspirerande! Jag bor i Paris och håller på att söka till en stylist/journalist skola här. Har du några tips på vad jag ska inkludera i tex motivation letter? Ta gärna en liten titt på min “blogg” så får du också ett hum om hur jag klär mig etc!
    Ha en fin onsdagskväll,
    kram Linnea.

    1. Hej Linnea, sååå mysig blogg!! Jag har aldrig ansökt med sånt brev men det bäst skulle jag säga är att skicka med saker du gjort. Skrivit och stylar där du visar att du kan din grej!! Stort lycka till!! Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *