New in: Rea fynd★

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Hej gullisar, i går köpte jag den här underbara tröjan på Mango-rean. Sånt kap!! Känner att jag kommer leva i den i sommar! Passar ju perfekt ihop med mina Vintage Levis jeans som jag också älskar att bo i just nu. Mysigt och fin outfit enligt mig 🙂 Puss J

9 reaktioner på ”New in: Rea fynd★”

  1. Så snygg!

    Åh vart får man tag på dessa vintage Levis? Letat överallt efter ett par i just den färgen utan resultat. Så sjukt tacksam för alla tips! /Sofia

  2. […] Glad tisdag på er alla gullisar! I dag är jag på strålande humör, jag inledde dagen med en morgonpromis i solen och efter det spelade jag och Vanja in veckans poddis. Så bättre start går ju inte att få. Och den har hållt i sig! Så härligt! I dag har jag på mig min nya klänning som jag också fyndade på Mangorean (spana in mitt andra grymma fynd här!). […]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *