New Hair Cut★

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset

Linne (new in) Brandy Melville Jeans Levis 

Hej gullisar, hur mår ni? Bra hoppas jag (trots regnvädret). I går var jag hos min bästa frisör Anna och klippte och färgade. Så himla skönt! Jag hade tänkt att behålla det lite längre men fick feeling i stolen och körde på kortkort, det växer ju ändå så snabbt. 

Tips till er om är sugen på att gå till en grym frisör är att boka tid hos Anna – Dock är hon så grym att hon är fullbokad (så kul!) men hon har en grym trainee i sin salong som heter Stina och som dessutom har lite lägre priser – Så bra! 

För att boka tid mejla: annanilssonhall@gmail.com

15 reaktioner på ”New Hair Cut★”

  1. så himla snyggt, as always! men jag har en fråga jag tänkt på länge, hoppas du har tid att svara! När du tar sånna här bilder hemma, har du nån auto på kameran då eller har du alltid sovkompisar? 😉 hehe. För när jag försöker använda självutlösaren (?) blir det fan inte läckert alltså ;/ puss!

  2. Hej Josefin! är en nya lyssnare till poddisen sen några veckor tillbaka! love it! vilken pepp man får!
    jag har då hört att du gått en journalistutbildning, får jag fråga vart? hur lång? och var den bra tycker du?
    Jag pluggar nu design och inredning men skulle vilja in på skivar spåret inbundet i inredning!
    Kram!

  3. Åh så fint!! 🙂 Var hittar jag jeansen? Letat som en tok efter ett par snygga 501:or som dina på bilden, men hittar aldrig just dem! 🙁

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *