När inspirationen är på noll ❥

Processed with VSCO with c1 preset

Hej gullisar, hoppas ni mår bra. I natt sov jag nästan tio timmar. Jag var heeeeelt slut i går och när jag kom hem kl nio från en middag med mina tjejkompisar deckade jag totalt. Så himla skönt att få sova ut! Och när jag vaknade i morse var jag helt groggy och min inspiration var på noll.

Processed with VSCO with c1 preset

Men jag hade ändå god tid på mig eftersom jag vaknade tidigt vilket var skönt. Så jag han fota och kika lite inspo på telefonen och i senaste COVER. 

Processed with VSCO with c1 preset

Det är inte direkt alltid rent och städat hos mig. Oftast ser det ut så här… 

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset

Men min nya vardagsuniform som räddar dagar som denna är mina Levisjeans och en rocktshirt – snyggt och bekvämt!

Processed with VSCO with c1 preset

Jag känner mig fortfarande lite seg men är ändå på superbra humör i dag.. Skönt att pausa allt i bland och bara sova, haha. Jag hade så mycket jobb i gr egentligen men tanken av att sätta mig vid datorn mådde jag illa av så jag gick och la mig. Väldigt bra gjort av mig måste jag säga! Och nu känner jag mig back on track! Hoppas ni får en mysig kväll, puss J!

4 reaktioner på ”När inspirationen är på noll ❥”

  1. ändå liiiite härligt att se att även inspirationsbomben du kan vakna och inte känna hur *kreativiteten flödar* 😉 haha. Skönt att sova ikapp lite ju!

  2. Hej Josefin! Jag har lyssnat på din och Vanjas podd ett bra tag nu. Jag vill först och främst bara tacka för en fantastisk både podd och blogg!
    Sedan har jag en fråga och önskan till dig. Det är nämligen så att jag tog studenten för några veckor sedan och mina planer har tidigare varit att bo hemma, jobba och spara i höst för att sedan resa i vår. För en vecka sen började jag tänka om lite grann. Min kompis ska flytta till Göteborg för att jobba och jag är inne på att flytta med (jag bor just nu i Jönköping). Nu till min fråga. Jag undrar ifall du skulle vilja göra ett inlägg, alt. prata om det i podden, om första flytten. Fördelar och nackdelar med att flytta från sitt hus, vad man ska tänka på, tips m.m. Även när, varför och hur du flyttade för första gången.

    Jag är både jättetaggad på flytten men till och från blir jag rätt orolig och nervös så skulle vara till så stor hjälp om du ville hjälpa mig med detta. Tack igen! Kramar Amanda

  3. Du borde såå söka till Svt’s ”Vem bor här?” nästa säsong!! Älskar din lägenhet och det programmet, så då är det ju som hittat ;))

    Ta gärna en titt på min blogg <33

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *