Varför du måste tro på dig själv för att lyckas ❥

Processed with VSCO with hb2 preset

Ni frågar ofta mig om hur jag har kommit dit jag är i dag och hur jag lyckats ta mig fram så snabbt. Och det är egentligen ganska enkelt. Jag har vetat vad jag vill göra och jag har trott på mig själv hela vägen. Vilket är en av de viktigaste nycklarna för framgång. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Mitt bästa tips är att hitta vad du vill göra, välj ett spår och kör all in på det. Du kan alltid förändra eller utveckla längre fram men det är viktigt att ha ett tydligt mål att jobba mot. Och såklart att tro på dig själv och din idé. För om inte du gör det – vem ska då göra det?

Det är extra viktigt att tro på dig själv i motgångar när det är lätt att börja tvivla på sig själv. Låt inte en liten motgång ta kål din dröm utan “stick to the plan” och tro på att du kommer klara det så lovar jag att det kommer gå bra.

Processed with VSCO with hb2 preset

Strunta i vad andra tycker, tänker eller säger. Om du tror på din idé om vad du vill göra så är det rätt för dig. Våga gå din egen väg. Våga testa nya saker och våga vara dig själv. Det vinner alltid! Puss J

9 reaktioner på ”Varför du måste tro på dig själv för att lyckas ❥”

 1. Hej Josefin!

  Är helt kär i dina Levis jeans och funderar på att införskaffa ett par själv men är väldigt osäker på vilken storlek som jag ska ha. Vi verkar ha samma storlek och de sitter ju så fint på dig så skulle vara schysst om du kunde berätta vilken storlek du har. Tänkte nämligen köpa över nätet och kan inte prova innan! Tacksam för svar. 🙂 kram

 2. Så sant! Och… hinder och misslyckanden är nånting som man SKA gå igenom för att slutligen lyckas! Jag brukar tänka att misslyckanden är en bra del av hela storyn, eller ett bra kapitel i “boken”. Tack för inspon 🙂 <3

  1. Tack Alexandra
   Ditt synsätt om “att misslyckas” är en väg till att lyckas hjälpte mig verkligen inte tanken nu <3

 3. Väldigt bra tips. Det är ju fruktansvärt lätt att bara lägga sig i sängen och ge upp när saker inte går som man vill. Då är det extra viktigt att man håller sig till planen, för det kommer verkligen gynna en i det långa loppet!! <3

  1. Ja precis, det var många som hade åsikter om mitt val och hade jag lyssnat på dem skulle jag ju aldrig gjort allt jag gör i dag. Så jag tycker det är superviktigt att våga följa sin egen väg!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *