Pink Wall❥

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Färgen har jag blandat själv hos Jotun och färgkoden heter “3192 / S0510-R”

Hej gullisar, hoppas ni mår bra. Jag började dagen med frukost med syrran på Pom och Flora, sen en sväng på stan när hon åkte på dop. När jag kom hem hade jag några timmar för mig själv så jag fick ett infall och målarburken åkte fram. Den är egentligen till badrummet som jag ska måla rosa över mitt vita kakel men tänkte att det vore roligt med en rosa vägg i köket. Jag ska ändå tapetsera den väggen sen så kan ju ha rosa så länge. Och det blev så gulligt! I love it! Ska visa er “efterbilder” sen. Mysig lördagssyssla <3 Puss J!

 

 

9 reaktioner på ”Pink Wall❥”

  1. Hej Josefine!
    Vill bara flika in och säga att det inte går att måla på kakel.. Det är för blankt så det fastnar inte och om det mot all förmodan fastnar så kommer färgen lossna med tiden. Tråkigt men sant!

    Lycka till med att fixa i ditt nya hem! 🙂
    Kram!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *