Sisters Love❥

Processed with VSCO with hb2 preset

Alltså det har varit så mysigt att ha haft min syster hos mig i helgen. Det finns ingen annan jag kan vara så kreativ och ha så rolig med. 

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Happy Girls!

Processed with VSCO with hb2 preset

Jag har fått så mycket inspo efter den här helgen, så underbart!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Och det finns ingen jag kan skämta så mycket med och fucka ur med som med henne, haha.. Love u!!!

9 reaktioner på ”Sisters Love❥”

  1. Åh så fina och inspirerande ni är! Jag är nyfiken på var ALLT ni har på er kommer ifrån haha, så fint alltihop! Ditt linne och din syster blus samt var du har köpt dina påslakan? Hälsa också din syster att hon har superfin frisyr, både färg och längd! Stor kram på er båda! <3

  2. Hej Josefin! Älskar din blogg. Jag undrar om du samlar på något å om du kan visa vad du har i din väska. MVH. Melinda.

  3. Ni är så fina och inspirerande!! Jag förljer dig och din syster på alla olika sociala medier, MEN din syster måste skaffa en blogg så vi får se mer av henne ju! Eller har hon nån blogg? Det är supercoolt ju att hon tog pick och pack och drog till York och ba rockar loss! Jag vill se mer! Ni verkar så underbara och fina som personer båda två <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *