Min nya rea-outfit★

IMG_5639IMG_5638IMG_5641IMG_5643IMG_5644

I går gick jag en runda på stan med en tjejkompis efter jobbet och japp det blev såklart en hel del rea-shopping. På Zara såklart! Jag fick bland annat med mig den här underbara klänningen hem, som kostade 199 spänn – kap! Och de här bootsen för 299 kr, helt perfekta vardagsboots som jag faktiskt behövde då jag gått sönder mina andra. Jag hittade lite fler grejer också, bla linnet ni ser på inlägget innan och lite andra grejer ni ska få se snart 🙂 Västen kommer från Zara fast i vintras och min choker hittar ni här! Älskar att fynda!! Puss J

8 reaktioner på ”Min nya rea-outfit★”

  1. Hej fina Jossan! Hade ni inte kunnat prata om psykisk ohälsa i podden? Du nämnde någon gång att du tidigare haft självskadebeteende, kan du inte berätta mer om det? Hur tar man sig ur det när det är som värst? Kanske berätta om egna erfarenheter eller någon man haft i sin närhet. Det är ett väldigt viktigt ämne och tyvärr tror jag att många känner igen sig och kan ta hjälp av dina och Vanjas kloka ord:) kram

  2. Håller med Lovisa ovan! Hade varit fantastiskt om ni kunnat prata om psykisk ohälsa i ett poddisavsnitt. Sååå många känner tyvärr igen sig och tror det kan vara nyttigt och hjälpsamt att höra om andras historier. Kram fina Jossan

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *