Min nya ultimata klänning ★

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Jag har hittat en ny favoritklänning som jag tror att jag kommer bo i i sommar. Den är både supersnygg och superskön. Går både att klä upp och ner. Tips, tips till er alla. Jag hittade den på Gina tricot för typ 250 spänn – Kap!! Och köpte den i stl XL så den blir sådär härligt oversize, så skönt! Älskar!

4 reaktioner på ”Min nya ultimata klänning ★”

  1. Hej bästa Jossan!
    Du lyckas verkligen hitta de små guldfynden! De söta vita blusarna är ett plagg som du tycker om (har jag för mig). Jag undrar om du skulle vilja visa dina fina blusar, berätta vart du har hittat dem (om du kommer ihåg) och hur du brukar styla dem!
    Ha en super bra dag, Jossan! Don’t forget to dream big today!

  2. Detta må vara en av de finaste klänningar jag sett på länge och i all sin enkelhet. Jag har försökt hitta den på ginas hemsida, men utan resultat. Vet du exakt vad klänningen hette? 🙂
    Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *