Wedding time?★

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 presetIMG_7135-(1)Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetIMG_7134-(1)

Klänning H&M Tshirt Gina tricot 

Nämen är det bröllop på gång kanske ni tänker nu eftersom jag har en vit långklänningen på mig. Men nejdå det är bara jag i en vanlig tisdagsoutfit!

I veckans poddis som kommer ut i morgon förmiddag pratar vi om stil och jag babblar om just den här outfiten eftersom jag hade på mig den i dag när vi spelade in. Om hur jag gillar att kombinera oväntade plagg med varann. Typ som den är finfina klänningen tillsammans med en rocktshirt. Vanja frågade även mig om jag någonsin tänker på vad andra tycker om min stil, rädd för vad de ska tycka. Men det är ju bara kläder. För mig gör det ingen om ingen annan inte gillar det jag har på mig. Det viktigaste är att jag känner mig bekväm och fin. Vilket jag verkligen gjorde i dag. 

Sen hoppas jag ju såklart att många gillar min stil eftersom jag bloggar mycket om det men typ som den här outfiten fattar jag om inte alla rådiggar då den kanske är lite konstigt. Men det gör inget för i morgon kommer en annan outfit upp 🙂

Hur känner ni kring er stil? Bryr ni er mycket om vad andra tycker om den eller kör ni all in på det ni gillar?

Puss J

7 reaktioner på ”Wedding time?★”

  1. Älskar stil det är en ut av anledningarna varför jag började blogga. Jag klär mig i det jag tycker om men självklart är det alltid kul att få veta vad andra tycker och om de gillar tex den outfiten.

  2. Det här är verkligen min stil! Älskar att ha t-shirts under typ linnen och klänningar. Jag är också samma med att om nån inte gillar min look, liksom det är jag som har på mig det och gillar du det inte behöver du inte titta. Men iallafall när jag såg den här looken så kände jag bara att jag måste kopiera! Sen gick jag in på HMs hemsida men hitta inte klänningen 🙁 vet du om du köpte den nyligen? Annars kanske du kan tipsa om en liknande <3

  3. Älskar att du skiter totalt i vad andra tycker! Jag håller verkligen med. Har sålänge jag kan minnas aldrig tänkt tanken över vad andra ska tycka om min klädstil, vilket jag är väldigt glad för. Jag gillar att sticka ut från mängden och köra på en lite personlig och galen stil!

  4. Blev så glad när du berättade att du ville “gå tillbaka” till din gamla stil för du var så snygg i ditt långa hår med hatt och svarta kläder. Det passade dig så bra! Du är självklart snygg nu med men på ett annat sätt. Lite mer grazy bananas och du rockar alla regnbådens färger. You go girl

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *