Frukostrecpet❥ Summer bowl

IMG_7593 josefin-dahlberg-lagenhet

Jag älskar ju att göra smootiheskålar till frukost. Det är så himla gott och fint 🙂 Den här är min favo just nu och den är superlätt att göra. Du mixar 1 dl frysta jordgubbar, 2 dl frysta hallon och 1 dl fryst mango i en mixer tillsammans med två matskedar turkisk yoghurt. Lägg upp i en skål och toppa med hallon, rostade kokosflingor och råa chiafrön = mums! Supergott och nyttigt! Win Win! 😀

3 reaktioner på ”Frukostrecpet❥ Summer bowl”

  1. Sååå gott! Måste tipsa dig om en av mina favorit smoothiebowls (älskar också såna!) mixa en banan, med frusna jordgubbar, en skvätt mjölk och en dadel, det blir såååå gott! smakar typ som jordgubbsmilkshake!

    kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *