Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:08 | juli 24, 2016

Frukostrecpet❥ Summer bowl

IMG_7593 josefin-dahlberg-lagenhet

Jag älskar ju att göra smootiheskålar till frukost. Det är så himla gott och fint 🙂 Den här är min favo just nu och den är superlätt att göra. Du mixar 1 dl frysta jordgubbar, 2 dl frysta hallon och 1 dl fryst mango i en mixer tillsammans med två matskedar turkisk yoghurt. Lägg upp i en skål och toppa med hallon, rostade kokosflingor och råa chiafrön = mums! Supergott och nyttigt! Win Win! 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Frukostrecpet❥ Summer bowl”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar att göra liknande frukostar, verkligen såå gott! <3

  Svara
 • Sååå gott! Måste tipsa dig om en av mina favorit smoothiebowls (älskar också såna!) mixa en banan, med frusna jordgubbar, en skvätt mjölk och en dadel, det blir såååå gott! smakar typ som jordgubbsmilkshake!

  kram!

  Svara
 • Åh vad gott!!! Älskar att göra sådana frukost bowls!

  Svara