Ny inredning❥ Pink Corner

Processed with VSCO with hb2 preset

Jag älskar den här väggen i mitt vardagsrum, så många favoritsaker samlade på ett ställe.

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Jag bloggade ju om min nya favoritbutik häromdagen (läs det i här!) och där köpte jag den här glaskupan med snäckan i, flaskan bakom och fjädern och alla snäckor som ligger i min glaskruka. Just nu älskar jag snäckor och koraller och vill ha dem överallt!

Processed with VSCO with hb2 preset

Min vilda, superfina bukett jag plockade ihop på Bladverket i fredags. En blomdröm!

Processed with VSCO with hb2 preset

Jag köpte även den här klätterväxten som är helt magisk. Älskar den!

Processed with VSCO with hb2 preset

Det är så himla roligt att hitta nya saker till hemmet, jag älskar att fixa, möblera om och piffa! Hoppas ni också gillar mina nya saker 🙂 Puss J!

 

15 reaktioner på ”Ny inredning❥ Pink Corner”

  1. Åh, du har så fint! Klätterväxten är förresten en Gullranka, om du eller någon annan skulle leta efter en ny/fler! Har en liten som inte vuxit till sig än, och den är mitt bästa inköp på länge!

  2. Åh va fint och mysigt du har det!! Det blev ju såå fint med växten runt öppningen till vardagsrummet! Älskar också att piffa hemma!! Kraam

  3. Så himla fint, hemtrevligt och mysigt! Jag får ofta panik när jag har för många saker och prylar hemma men du inspirerar med din stil- det är väldigt fint. Kanske jag ändå får börja ha fler prylar jag med. Det blir så himla hemtrevligt och snyggt! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *