Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:52 | augusti 18, 2016

Höstens största modetrender 2016 ★

IMG_0553

Hej från Modette-redaktionen! I dag har jag äntligen kommit kapp med typ allt efter semestern, så skönt!! Och så har jag gjort en trendguide till er med höstens största trender och den hittar ni här: Höstens största trender 2016 (som du måste ha koll på!)

Modettrener_2016

3 kommentarer3 kommentarer om “Höstens största modetrender 2016 ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar höstmodet!!
  I år är jag speciellt besatt av velour 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

  Svara
 • Hej Josefin!

  Eftersom jag alltid tycker du klär upp allt du har på dig känner jag att jag bara måste fråga. Jag älskar att bära kostymbyxor/slacks till vardags, men när det närmar sig höst och vinter har jag noll koll på vad för skor man ska ha till.. På sommar och sen vår kör jag alltid öppna snygga klackar, men nu vet jag inte vad jag ska matcha med. Är rädd att boots/kängor inte alls blir bra med det breda skaftet mot byxorna. Har du något tips? 🙂

  Svara
 • Har precis tipsat om din blogg i min egna blogg. Gå gärna in och kika, kram

  Svara