Skapa ditt eget happy place❥

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Min favoritdel, mitt “happy place”, i min lägenhet är mitt sovrum. Jag blir lycklig i hjärtat varje gång jag går in i mitt sovrum. Nu har jag pimpat det med massa gröna växer och gillar det ännu mer. Det är så himla viktigt att känna sig trygg och lycklig hemma. Att ha det fint omkring sig. Därför vill jag uppmuntra er att anstränga er och skapa ert magiska hörn i ert hem. En plats där ni trivs att vara extra mycket. Jag hänger rätt mycket i mitt sovrum även om det inte är speciellt stort och det egentligen bara består av en säng. Men jag ligger och kollar i tidningar, bloggar, fotar – det är så himla bra energi och skön känsla där inne. Jag blir lixom peppad bara av att vara där. Haha, låter det asflummigt eller förstår ni vad jag menar?!

Jag tycker helt enkelt att alla borde ha ett eget happy place!

11 reaktioner på ”Skapa ditt eget happy place❥”

  1. Ååå det är så fint i ditt sovrum (och resten av lägenheten ofc). Nu ska jag verkligen ta mig tid och hitta saker som passar i mitt lilla rum, gillar när det blir lite “för mycket” lullul och sånt <3 läs gärna min blogg där jag visar upp gårdagens outfit och skriver om att våga sticka ut:
    http://elincecilia.itgirls.se/
    Kram!:)

  2. Det är verkligen så sant! Jag tycker att det är jätteviktigt med en lugn, mysig och positiv plats i hemmet. Du ser ut att ha ett supermysigt sovrum!

  3. Vilket underbart sovrum, förstår att det är ditt happy place. Mitt är vår magiska balkong med havsutsikt som vi inrett med mysig loungesoffa och palmer 🙂

  4. Var kommer ljusslingan ifrån? 🙂 behöver en som är lika lång, så svårt att hitta! Och vad heter plantan du hängt uppe vid fönstret? Har du hängt upp den med en krok? Kram!!

  5. Hej!! Älskar din blogg och älskar hur du inreder hemma hos dig!!! Jag vill gärna veta vad du fått den klänningen ifrån? Letat efter en sådan i evigheter!! Tack på förhand

  6. Hej!! Älskar din blogg och älskar hur du inreder hemma hos dig!!! Jag vill gärna veta vad du fått den klänningen ifrån? Letat efter en sådan i evigheter!! Tack på förhand

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *