Stars&Moons★

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Hatt Beyond Retro ★ Väst Topshop ★ Klänning IVYREVEL ★ Jeans Levis ★ Boots Zara 

I dag har jag på mig den här maaaagiska klänningen från IVYREVEL som jag fullkomligt älskar mönstret på. Huuur fint? Månar och stjärnor, precis i min smak. Meeeen jag tyckte att den var lite för kort att ha som klänning så det fick bli ett par jeans till, en väst och en hatt. Men det funkar ju det med!

9 reaktioner på ”Stars&Moons★”

  1. Härligt att se dig i hatt igen – det klär dig så jäkla bra! Du ska inte ha bloppis här på bloggen snart igen? Missade den senaste men skulle gärna knipa några guldkorn från din garderob 🙂

  2. Jag behöver HJÄLP!!! Ska på bröllop 1 okt, har INGA ideer förutom ett par högre “boots” från zara! Hjälp hjälp!! Klänning? Dressad byxa och blus? Byxdress? Kjol? Naken?????

    1. hahahahhahaha naken!!! Jag förstår! Jag ska på min bästa väns bröllop i helgen så spana in min look på bloggen i helgen 😀 Jag ska köra på ett set med långkjol och ett nätt linne.. Ska se om jag hinner få upp något inspoplock m förslag också 🙂

  3. Oh! Fint! ska hålla utkik med spänning!! Har dessutom gått bananas på pinterest idag (sienna Miller) DÖR! Så kommer nog definitivt snappa upp något från henne också!! kanske det “ostylade” håret tillsammans med något uppklätt fast en twist av “obryddhet” if that makes sense

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *