Perfekt höstlook ★

Processed with VSCO with hb2 preset

Det här är enligt mig och utifrån vad jag är sugen på till hösten – en ultimat höstlook. Den rutiga kappan som är supertrendig just nu och lite härligt punkig, rockthisan, ljusa Levisjeansen, en snygg och ett par snygga, svarta boots. Så här kommer ni få se mig ofta i höst!

Processed with VSCO with hb2 preset

ÄLSKAR den här väskan som kommer ut hos Gina tricot i höst. Måste haffa!

Processed with VSCO with hb2 preset

Hur vill ni se ut i höst?? Puss J

11 reaktioner på ”Perfekt höstlook ★”

  1. Snyggt!

    Efter en blommig, ljus och fluffig sommar är jag sugen på svart, rött, stilrena smycken i guld o silver, stora koftor och lager på lager! Lite rosa också.. Kanske provar på sammettrenden om jag hittar nåt fint! Ha en skön höst! Kramis

  2. Jag gillar grått, tänker mig definitivt en grå halsduk av något slag, gärna lång så man kan vira den många gånger runt halsen! Annars tycker jag att randigt alltid funkar, oavsett säsong och år, kanske grå jeans, eller i alla fall lite mörkare för den kommande mörka årstiden, och så en vattentät jacka i trenchcoat-modell!

  3. Så härlig look! Jag kommer typ att handla allt i outfiten för jag blir så inspirerad och det känns så JAG! Besök enormt gärna min blogg där jag precis la ut en bloppis med härliga plagg. Till exempel en smutsrosa, plisserad midikjol! elincecilia.itgirls.se
    Kram <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *