Ett hörn av mitt hem ★

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Hej fina, som ni vet älskar jag ju att piffa hemma. I dag köpte jag lite fina blommor hem så blev fotosugen och fotade lite bilder till er. Älskar verkligen det här hörnet av min lägenhet och jag älskar min nya skrivbordshörna.

Processed with VSCO with hb2 preset

Senaste Vogue och färska blommor = perfekt söndag!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Min fantastiska fåtölj från Sofa Company! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Att ha det fint hemma är så himla viktigt. Vardagspepp på hög nivå! Puss på er!

 

11 reaktioner på ”Ett hörn av mitt hem ★”

  1. Hej Jossan! Är alla dina blommor som du har hemma levande blommor? Om du har platsblommor, vart har du köpt dom? Om inte, har du tips på vart man kan köpa fina plastblommor som man kan pimpa sitt hem med? Du har det såå fint hemma, jag får så mycket inspiration av dig när det gäller inredning, kläder, hår, vardagsglädje osv. osv. Tack för det fina du! Kram <3

  2. Hej! Du har det verkligen jättefint hemma, så fint med massa blommor:) Tack för en inspirerande blogg och även en väldigt bra podd:)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *