Fashion Week Day 1❥ Outfit

Processed with VSCO with hb2 preset

Det här har jag på mig i dag: Keps från H&M Stickad tröja från Bik Bok (som jag köpte i går) Väst från Line of Oslo, skinnbyxor från Dante och skor från Henry Kole. Älskar den här looken. Bekväm och snygg, precis som jag gillar det! Fast det blev galet varmt då och då… Men men det var det värt!!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Älskar de här skorna! Faktiskt ganska sköna, har knatat runt i dem hela dagen fast nu är jag iof lite trött i fötterna.. Men så snygga 🙂

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Over and out! Nu ska jag jobba undan lite till på redaktionen, sen blir det hem och mysa i soffan med en godispåse 😀 Hoppas ni har haft en fin måndag! Snart kommer det bilder från vår mysiga Modette-lunch vi hade i dag som vi alltid har under modevecka! Håll utkik! Puss J

8 reaktioner på ”Fashion Week Day 1❥ Outfit”

  1. Hejsan Josefin! Jag älskar din blogg och poddis. Du peppar mig till att prestera bättre i min vardag. Jag har en fråga, har du något tips på bloggare som befinner sig i England som du följer?
    KRAM
    Josephine

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *