Fashion Coffee Break★

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Hej gullisar, nu sitter jag och Tuva och dricker lite kaffe mellan visningarna. Snart är det dags för en till visning och sen är det lunch. Ska bli så gott för jag är vrålhungrig!! Vi ses på Snap och Instagram “Josefinsoso”. Och ja, jag vet att min paljettpolo är MAGISK! Outfit kommer upp på bloggen lite senare i dag 🙂 PUSS!

6 reaktioner på ”Fashion Coffee Break★”

  1. Jag skulle säga att polon är magiskX1000! Det blir sån himla cool kontrast med en plajettpolo i sällskap av en fluffväst <3. Kolla gärna in min bloggis: elincecilia.itgirls.se

    Kram 🙂

  2. Hej Josefin! Jag var en av vinnarna i din tävling med rfsl (tack!!!) men jag förstår inte vad jag ska maila :/ mailade den adress du skrev med bara titel… förstår inte :(( puss /ast

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *