Glittra mer★

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Glitterpolo By Malene Birger ★ Fluffväst Zara ★ Jeans Never Denim ★ Boots Ecco

ALLTSÅ hur fin är den här polon? Ända sen jag såg den på By Malene Brigers visningar har jag varit kär i den och nu fick jag äntligen ha på mig den. Så himla snygg!! Älskade att glittra lite extra på modeveckan i går:D Fin va??

11 reaktioner på ”Glittra mer★”

  1. OMG just LOVE this look – the combination looks amazing on you!! Never thought of combining a sequin sweater with fake fur <3

    xxx and kisses from Berlin,
    Tina.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *