Mysoutfiten på ★

Processed with VSCO with hb2 preset

Efter två dagar av uppstyrda outfits på modeveckan kände jag för att vara uberbekväm i dag. Så jag tog på mig samma outfit som i måndags, typ, min stickade tröja från Bik Bok, Skinnbyxor från Dante, mina nya supergulliga skor från Zara och svepte in allt i en leoscarf från Zara. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Så himla gulliga skor! Som är en ren kopia av Miu Mius senaste poppisskor:

miu-miu-ballerinas-0

Egentligen vill jag ju ha de här… Så söta!! Men jag får nöja mig med Zaras variant.. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Vad tycker ni? Snygga eller bara konstiga?? Puss J

4 reaktioner på ”Mysoutfiten på ★”

  1. Har du köpt halsduken nu? SÅ SNYGG! Är dock osäker på om det är den som finns på zara.se, hoppas på svar så klickar jag hem direkt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *