Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:39 | september 7, 2016

New York★ SoHo Day

NewYork_outfit

Hej på er från världens mest inspirerande stad! Jag har redan så många nya ideér att jag längtar tills jag kommer hem och får börja på vissa av dem, haha… Nä, först ska jag njuta av att jag är här! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Jag och mamma började dagen med att promenera till Manhattan och till Butchers Daughter (drömställe).

Processed with VSCO with hb2 preset

Där vi tog varsin juice innan vi mötte upp syrran för lunch! Förra gången vi var här åt vi middag och det var galet gott så hit borde ni verkligen gå om ni är i New York… Nu vet ju de flesta de eftersom det blivit så hypat men ändå 🙂

Processed with VSCO with hb2 preset

Fler sånna här ställen i Stockholm säger jag!!

Processed with VSCO with hb2 preset

Sen strosade vi runt i SoHo och shoppade. Vi gick totalt i typ fem timmar i dag så nu är jag helt slut i benen… OCH eftersom jag åkte vattenskidor häromdagen kan jag knappt röra min kropp så nu är det verkligen dags att lägga sig!! Ses i morgon eller ja senare i dag blir det ju för er! Puss J


10 kommentarer10 kommentarer om “New York★ SoHo Day”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni verkar ha det så härligt! Du har så rätt i att New York är världens mest inspirerande stad! Blir så sugen på att boka en resa 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Svara
 • Säljer kläder från Whyred, Dagmar & Malene Birger —> http://www.tradera.com/profile/items/2128177/amanda456

  Svara
 • Varför missade jag detta stället när jag var i NY förra året

  Svara
 • Hej Josefin, tänkte bara kika in här och skriva att jag fullkomligt ÄLSKAR din och Vanjas poddis. Den har blivit en del av min vardag när jag tar mig till och från jobbet och ni är helt otroliga. Kan inte sluta lyssna! 🙂

  Svara
 • Men ååååååh va glada vi blir!!! Tack!! 😀

  Svara
 • Så härligt!

  Svara
 • Jag vet att du inte är så jätteaktiv på Youtube, men skulle inte du kunna göra en haul från NY?

  Svara
 • Ja!! Och jag ska filma massa på fashion week 😀

  Svara
 • Fick du stryk av någon trafikpolis för att du stannade mitt i gatan för att fota? Det fick jag nästan sista när jag gjorde samma sak, hahaha! ÄLSKAR SoHo, så härligt att följa med på din resa, jag lever genom dig just nu. 😉

  Svara
 • Hahahaha 🙂 Jag klarade mig!! <3

  Svara