Summer Look❥

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset

Sunnies Chloé Top Brandy Melville ★ Shorts Levis ★ Boots Zara

Alltså det här är typ det mesta man kan ha på sig i den här staden just nu… Jag som ÄÄÄÄÄÄLLLLLSSSSKKKAAARRR att gå lättklätt…. NOT! Men men det är bara svettas på helt enkelt. Pratade med en kollega i dag som vad avis på att jag är här och jag var avis på att han fick vara hemma i hösten. Jag har det superbra här men ser verkligen fram emot  att få komma hem och ha höst. Det är ju min favroitårstid 🙂 

Its so hot here in the big city…. This is all you can wear!! I love it here but I really looking forward to go home to Stockholm and enjoy the fall. My favorite season! 

2 reaktioner på ”Summer Look❥”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *