My New Lovely Dress❥

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Huuuuuuur härlig klänning som jag köpte på Zara här i New York!? Jag har svassat runt i den hela dagen och är fullkomligt in love! Så himla skön och fin! Älskar den här typen av klänningar! Hoppas på att hitta den i flera färger och mönster – skulle kunna leva i den! Den ultimata vardagsklänningsmodellen om ni frågar mig!! Puss J

9 reaktioner på ”My New Lovely Dress❥”

  1. Ja, perfekt!! Den här är min första gång jag kommenterar och jag är en ny läsare. MEN vahh du och bloggen är fantastiska. Jag älskar din stil och bilder! <3 🙂

  2. hej josefin! extremt sällan jag kommenterar i bloggar men, dags att sända lite kärlek som tack för den glädje din blogg har inneburit för mig.
    jag är en ganska ny läsare, men din blogg har verkligen blivit min absoluta favoritblogg genom tiderna. det är så himla mycket positivt energi, blir alltid lika glad och inspirerad varje gång jag kikar in här.<3 <3
    tusen tack för allt du gör. kramar till dig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *