Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:27 | september 16, 2016

Good Bye New York❥

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset Nu är väskorna packade och jag är redo att åka till flygplatsen. Det har varit två härliga veckor i New York och jag har fått galet mycket inspiration, energi och ideér och det känns faktiskt riktigt bra att få åka hem och sätta igång med dem. Så vi ses hemma i Stockholm gullisar! Puss J 


6 kommentarer6 kommentarer om “Good Bye New York❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härligt med ny inspiration! Ska bli kul att se vad du har fått för idéer :). Besök enormt gärna min blogg för ännu mer inspiration (hoppas jag)! elincecilia.itgirls.se

  Kram <3

  Svara
 • Jossan! Älskar din och din syrras blogg! Jag tycker en blogg som Vickans borde vara en officiell Modette-blogg, det vore iaf en önskning från min sida 😀
  Ha en toppenhelg!
  Kram

  Svara
 • Hej!!

  Undrar vart den fluffiga brun/beigea jackan är ifrån?? Du la ut en bild på instagrams story och jag blev kär!

  Kram <3

  Svara
 • Ja, sååå fin!! Från H&M 🙂

  Svara
 • Det kanske bara är för mig men när jag kollar din blogg i iPhone så blir hemsidan helt koko. Varit så i några dagar! Jätteliten text och blandat stora och små bilder lite huller om buller. Och headern ligger högst upp i vänstra hörnet -även den pytteliten. Tänkte bara uppdatera ifall det kanske är fler som har problemet eller om det ligger i min telefon, men det är inte så på någon annan sida 🙁 vill ju så gärna se dina härliga inspirerande inlägg!! Puss och kram

  Svara
 • Jag har bett tekniken att kolla!!

  Svara